SOAKED IN LUXURY SHIRLEY BLAZER 30403164 B
Før musen henover billedet for at zoome

SOAKED IN LUXURY SHIRLEY BLAZER 30403164 B

DKK 599,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4718790017
Bliv klar til alle sæsonens særlige lejligheder med denne nye Soaked in Luxury blazer, som med sikkerhed vil snige sig ind i vores egen garderobe. Shirley blazeren har et klassisk elegant snit og er designet i et blødt materiale med et casual fit, 3/4-ærmer med smukke rynkede detaljer, to forlommer, et anelse bredt revers og en lige kant.

- Smuk sommerblazer fra Soaked in Luxury
- Med dekorative 3/4-ærmer
- Med et flatterende casual fit

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net