SOAKED IN LUXURY MARY BLUSE
Før musen henover billedet for at zoome
SOAKED IN LUXURY MARY BLUSE
SOAKED IN LUXURY MARY BLUSE
SOAKED IN LUXURY MARY BLUSE

SOAKED IN LUXURY MARY BLUSE

Før DKK 299,95
DKK 119,98
Spar DKK 179,97
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4641680096
Mary bluse

Info:
Mød en af vores egne favoritter til den nye sæson, som smukt kombinerer feminine og klassiske detaljer. Denne easy-to-wear bluse fra det danske mærke Soaked in Luxury er designet i et blødt materiale med et smukt all-over blomstret print og har lange ærmer, en  v-halsudskæring foran og bagpå og en rund kant.

- Blødt materiale
- All-over print
- V-udskæring

Materiale:
100% viskose

Stylenummer:
30402671
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net