SOAKED IN LUXURY ERICA T-SHIRT
Før musen henover billedet for at zoome
SOAKED IN LUXURY ERICA T-SHIRT
SOAKED IN LUXURY ERICA T-SHIRT

SOAKED IN LUXURY ERICA T-SHIRT

Før DKK 299,95
DKK 119,98
Spar DKK 179,97
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4641450019
Erica t-shirt

Info:
Mød t-shirten, du også kan bruge som top, til både hverdag og den lidt mere særlige lejlighed. Erica t-shirten fra Soaked in Luxury er designet i en blød og stretchy kvalitet, der sikrer dig den bedste komfort og har all-over striber, en rund hals og flotte 3/4-ærmer med en dekorativ vidde. Perfekt til et par enkle bukser eller en matchende nederdel.

- Stretchy t-shirt
- All-over striber
- 3/4-ærmer

Materiale:
95% viskose 5% elastan

Stylenummer:
30402554
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net