PART TWO CANNES DOT BLAZER
Før musen henover billedet for at zoome
PART TWO CANNES DOT BLAZER
PART TWO CANNES DOT BLAZER
PART TWO CANNES DOT BLAZER
PART TWO CANNES DOT BLAZER
PART TWO CANNES DOT BLAZER

PART TWO CANNES DOT BLAZER

DKK 1.200,00


   På lager
Antal
Varenummer: 465664
Cannes dot blazer

Info:
Den klassiske blazer, din garderobe vil takke dig for mere end én gang. Cannes blazeren fra Part Two er designet i et blødt og stretchy Ponte Roma materiale med en feminin silhuet, enkelt knaplukning, paspolerede forlommer, ærmer med knap, en enkelt slids bagpå og et matchende prikket for.

- Feminin silhuet
- Stretchy Ponte Roma
- Prikket for

Materiale:
66% viskose 30% polyamid 4% elastan

Stylenummer:
30303289
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net