KAFFE NAYA CAPRI BUKSER 10502803 D
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE NAYA CAPRI BUKSER 10502803 D

DKK 249,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4901590011
Virkelig behagelige cropped bukser fra KAFFE. Bukserne har en længde til under knæet med ribkant. Bukserne har derudover en lækker 100% bomuldskvalitet, elastikkant med snore og et regular fit. Det er uden tvivl en buks, som ud over dens behagelighed er dejlig luftig og klassisk til de mange lune sommerlige dage og aftener.  

I flere farver
Behagelige stumpebukser
Mid calf bukser
Regular fit

100% Cotton
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net