KAFFE MARY KNIT PULLOVER SHORT 10502985
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE MARY KNIT PULLOVER SHORT 10502985

Før DKK 599,95
DKK 239,98
Spar DKK 359,97
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4811480037
Blød og trendy pulloverstrik fra KAFFE. Virkelig en dejlig sag! Den har en god strækkvalitet og en skøn bomuldsmix samt den er helt fantastisk behagelig at have på. Den har et regular fit, en stor rullekrave og flotte klassiske strikdetaljer. Pulloveren er perfekt til sæsonen og fungerer supergodt til jeans.

I flere farver
Blød og behagelig strik
Klassisk strikket
Regular fit

60% Cotton, 40% Acrylic
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net