KAFFE KATINNA T-SHIRT 10503132 C
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE KATINNA T-SHIRT 10503132 C

DKK 249,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4864400020
Cool og klassisk statement T-shirt med folieprint fra KAFFE. Den kortærmet T-shirt har et regular fit, en rund halsudskæring samt er dejlig blød og behagelig i sin 100% bomuldskvalitet. Statementet er på T-shirtens front og har en diskret, men trendy farvekombination. Det er uden tvivl en chik T-shirt, der kan bruges til både fest- og hverdagsarrangementer.    

I flere farver
Statement T-shirt
FolieprintsT-shirt
Regular fit

100% Cotton
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net