KAFFE KAPENNY STRIPED NEDERDEL 10503204 M
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE KAPENNY STRIPED NEDERDEL 10503204 M

Før DKK 299,95
DKK 149,98
Spar DKK 149,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4898850013
Klassisk i modellen og trendy i farven nederdel fra KAFFE. Denne smukke og søde over-knæet-nederdel har en virkelig god strækkvalitet, er pencil i modellen og der er mulighed for at regulere længden, idet nederdelen kan bukkes op. Det er en kort nederdel, som ikke bare er flot og behagelig at have på, men en nederdel, der er meget stylish med sine farver og elegant med sine horisontale striber. Den er så fin med T-shirts, striktrøjer, skjorter og pullovers til hverdagslooket. Til et aftenlook er en sød silketop og en cool læderjakke et helt perfekt og stilet outfit.

I flere farver
Pencil-nederdel
Længdemuligheder
Super strækkvalitet

95% Cotton,5% Elastane
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net