KAFFE KALEAH BLUSE 10503251
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE KALEAH BLUSE 10503251

DKK 349,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4863830019
Lækker og organisk bomuldsbluse fra Kaffe. Blusen har et regular fit, en v-halsudskæring og korte ærmer. Som en elegant detalje har den kortærmet bluse et fint mønster i sin behagelige 100% organisk bomuldskvalitet. Blusen er stilrent, i et tidløst design og har en lækker kvalitet. Style den med et par sorte klassiske bukser for et komplet klassisk hverdagsoutfit.

ECO friendly
Organisk tøj
Miljøvenlig bluse
Regular fit

100% Cotton (Organic)
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net