KAFFE JILLIAN BLAZER 10550160 FG
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE JILLIAN BLAZER 10550160 FG

DKK 599,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4838730016
Helt klassisk og lækker blazer med god strækkvalitet. Blazeren har knaplukning samt 2 paspelommer på fronten. Blazeren er nem at style til både T-shirts, bluser, striktrøjer og skjorter. Den kan også kombineres med Jillian Pants, for et komplet stilet look.  Denne blazer kan med garanti styles med det meste fra garderoben.

Klassisk og enkel
Behagelig
Regular fit
Flere mix og match-muligheder

68% Polyester,28% Viscose,4% Elastane
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net