KAFFE JILLIAN BLAZER 10550160 C
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE JILLIAN BLAZER 10550160 C

Før DKK 599,95
DKK 359,97
Spar DKK 239,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4838690013
Helt klassisk og lækker blazer med god strækkvalitet. Blazeren har knaplukning samt 2 paspelommer på fronten. Blazeren er nem at style til både T-shirts, bluser, striktrøjer og skjorter. Den kan også kombineres med Jillian Pants, for et komplet stilet look.  Denne blazer kan med garanti styles med det meste fra garderoben.

Klassisk og enkel
Behagelig
Regular fit
Flere mix og match-muligheder

68% Polyester,28% Viscose,4% Elastane
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net