KAFFE INDIA V-NECK 1/2 SLEEVE KJOLE 501004 Y
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE INDIA V-NECK 1/2 SLEEVE KJOLE 501004 Y

DKK 599,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4858650011
India-kjolen er en af Kaffes fantastiske og vildt populære kjoler. Kjolen har en tætsiddende pasform, korte ærmer og har en v-halsudskæring. Kjolen har en superflot drapering i venstre side, hvilket giver denne rynkeeffekt foran. Stoffet har en god stræk, lynlås i siden, længden er til lige over knæet og den har en lækker blød underkjole.  Det absolutte populære ved denne kjole er, at taljen bliver fremhævet, og giver en flot figur til alle kropstyper.

Forårskjole
I flere farver
God stræk
Lækker og behagelig

80% Polyester,17% Viscose,3% Elastane
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net