KAFFE BESSIE KJOLE 10502846
Før musen henover billedet for at zoome

KAFFE BESSIE KJOLE 10502846

DKK 499,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4838640018
Lækker og behagelig kjole fra Kaffe. Kjolen har en A-line pasform, er uden ærmer og har en blød v-halsudskæring. Kjolen har en rynkesamling i begge sider ved taljen, som giver lidt ekstra spil til kjolen. Stoffet har desuden en god strækkvalitet og længden er til lige over knæet. Det absolutte dejlige ved denne kjole er, at taljen bliver fremhævet.

Cocktailkjole
Til fest og hverdag
Skøn og behagelig kjole
Forårskjole

95% Polyester,5% Elastane
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net