EDUCE SIKA LANG SKJORTE 50302121
Før musen henover billedet for at zoome

EDUCE SIKA LANG SKJORTE 50302121

Før DKK 599,95
DKK 299,98
Spar DKK 299,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4805340019
Supersmuk og elegant lang skjorte fra Educe. Skjorten har en et flot print, trendy farve med vertikale striber og fine stylemuligheder. Ærmerne er lange med knappelukning og skjorten har v-halsudskæring. Skjortens længde er til låret, den har slids i begge sider forneden og den har et regular fit. Den er også cool at bruge med et taljebælte. Skjorten kan uden tvivl bruges til både hverdag og fest.

Lang skjorte
Trendy farvekombination
Skjortebluse med længde
Perfekt til hverdagsoutfittet

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture, EDUCE. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture, EDUCE.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net