CULTURE SIDRALE BLAZER 50105494
Før musen henover billedet for at zoome

CULTURE SIDRALE BLAZER 50105494

DKK 899,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4892280014
Flot og stylish blazer fra Culture. Blazeren har 2 paspelommer foran, skulderpuder, lange ærmer og knaplukning på fronten. Denne behagelige sag har et superfedt trendy print og kan sagtens bruges til både hverdag samt festlige anledninger. Foruden allerede nævnte har blazeren en dejlig lethed i sin kvalitet, har et regular fit og et feminint udtryk. Blazeren er desuden dejlig nem at style sammen med andet, både til et hverdags- og aftenoutfit. T-shirts, bluser og skjorter sammen med dine yndlingsjeans eller -bukser fungerer altid supergodt sammen med en farverig blazer – et perfekt og behageligt hverdagslook. For et stylish aftenlook kan man bruge en elegant silketop eller favoritkjolen, hvor blazeren ville være prikken over i’et.

I flere farver
Regular fit
Festlig blazer
Blomsterblazer

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net