CULTURE LINNET NEDERDEL 50105643 D
Før musen henover billedet for at zoome
CULTURE LINNET NEDERDEL 50105643 D
CULTURE LINNET NEDERDEL 50105643 D

CULTURE LINNET NEDERDEL 50105643 D

DKK 499,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4923570015
Klassisk og simpel nederdel fra Culture. Denne smukke og søde over-knæet-nederdel har knaplukning, stiklommer og bæltestropper. Det er en kort nederdel, som ikke bare er flot og behagelig at have på, men en nederdel, der passer til det meste i garderoben. Den er så fin med T-shirts, striktrøjer, skjorter og pullovers til hverdagslooket. Til et aftenlook er en sød silketop et helt perfekt samt stilet outfit.

I flere farver
Tætsiddende pasform
Kort nederdel med stræk
Klassisk kort nederdel

98% Cotton,2% Elastane
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net