CULTURE KAJSA T-SHIRT KJOLE 50104562 C
Før musen henover billedet for at zoome

CULTURE KAJSA T-SHIRT KJOLE 50104562 C

Før DKK 399,95
DKK 199,98
Spar DKK 199,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4892030015
Den uundværlige og populære Kajsa T-shirt fra CULTURE er her i en kjoleudgave og det er et absolut must-have. Den er så lækker og blød! Pasformen er loose-fit og den har korte ærmer. T-shirtkjolens bløde kvalitet giver et rigtig flot fald og er utrolig behagelig at have på, og længden er til knæet. Med andre ord – helt perfekt til basic-samlingen.

Blød og behagelig kjole
Perfekt hverdags kjole
Loose fit kjole
T-shirtkjole

70% Modale,30% Polyester
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net