CULTURE CAMELIA JUMPER 50105157
Før musen henover billedet for at zoome

CULTURE CAMELIA JUMPER 50105157

Før DKK 799,95
DKK 399,98
Spar DKK 399,98
Tilbuddet gælder så længe lager haves.


   På lager
Antal
Varenummer: 4836340057
Aldeles vidunderlig og lækker jumper fra Culture. Virkelig en dejlig sag! Den er lang, har en god strækkvalitet og en skøn uldmix. Den lange trøje har et regular fit, en rund halsudskæring og fine strikdetaljer. Halsen har et diskret strikmønster og mere iøjnefaldende strik nederst på jumperen, med slids i begge sider. Jumper-trøjen er perfekt her til foråret, og fungerer supergodt til et par fede jeans.

I flere farver
Lang strikket trøje
Striktrøje
Lang jumper

32% Alpaca,32% Wool,30% Polyamide,6% Elastane
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net