CREAM RAGE T-SHIRT 10650217
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM RAGE T-SHIRT 10650217

DKK 249,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4840300078
Klassisk T-shirt i lækker organic kvalitet fra Cream. Den kortærmet Tee har et regular fit, en normal længde og har en feminin rund halsudskæring. Den lækre bomuldskvalitet gør T-shirten ekstra skøn at have på. Den fine Tee kan uden tvivl bruges til alt i garderoben. Som en lille detalje er der en fin diskret tekst med udtrykket; crème de la crème. Og denne T-shirt er bestemt det bedste af det bedste!

Regular fit
Super strækbar kvalitet
immediately add to bag
I flere farver

100% Cotton (Organic)
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net