CREAM NATHJA SKJORTE 10650216
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM NATHJA SKJORTE 10650216

DKK 399,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4842270096
Festlig, feminin og smuk skjorte fra Cream. Skjorteblusen har dette smukke print, lange ærmer med knaplukning og en v-halsudskæring. Derudover har den et regular fit og er utrolig behagelig at have på med sin viskosekvalitet. Som et diskret lille touch, er der fine glitterdetaljer ved v-halsen samt på skuldrene. En helt perfekt skjorte til festlige begivenheder.

Regular fit
Blød og behagelig skjorte
immediately add to bag
I flere farver

100% Viscose
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net