CREAM MONICA KJOLE 10650244
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM MONICA KJOLE 10650244

DKK 899,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4846960016
Eksotisk, farverig og festlig kjole fra Cream. Kjolen har skjortelignende træk og et unikt look, som gør den ekstra smuk at se på. Derudover er den ankellange kjole faconsyet i taljen og har knaplukning ved ærmerne. Kjolen er dejlig let i sin kvalitet som også giver den et ekstra touch og en smuk overflade. Til køligere dage og aftener, kan den sagtens passe sammen med en jakke og et par store støvler.

Lang kjole
Maxikjole med print
Regular fit
Taljefremhævning

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net