CREAM MARTHINA SKJORTE 10650233
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM MARTHINA SKJORTE 10650233

DKK 399,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4842290018
Virkelig elegant og chik skjorte fra Cream. Skjorten har dette elegante udtryk med sit flotte print og er perfekt til fest. Skjorteblusen har derudover lange ærmer og en feminin halsudskæring med bindefunktion ved halsen. Den fine skjorte har et regular fit og er dejlig behagelig samt let i kvaliteten. Den ser desuden knaldgodt ud til par jeans, bukser eller en nederdel.

Regular fit
A wardrobe staple
Perfekt til fest og hverdag
Skjorte med bindefunktion

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net