CREAM MARTHINA KJOLE 10650230
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM MARTHINA KJOLE 10650230

DKK 799,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4842280019
Elegant og fin bindebåndskjole fra Cream. Kjolen har med dens neutrale print også nogle lækre detaljer på dens vidde-ærmer. Derudover har kjolen en blød underkjole med justerbare stropper og facon syet i taljen. Kjolen har en lille åbningsknappedetalje ved halsen. Den er absolut et must-have til sæsonen og er perfekte sammen med dine yndlingsjeans.

Regular fit
Some days call for a little extra
Perfekt til fest og hverdag
Blød og behagelig i kvaliteten

100% Polyester
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
CREAM MARTHINA SKJORTE 10650233
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net