CREAM LULU NEDERDEL 10650234
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM LULU NEDERDEL 10650234

DKK 499,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4838310089
Super chik nederdel fra Cream. Stilet nederdel med prikket look, der både kan bruges til hverdag og fest. Nederdelen er 100% viskose, hvilket gør den super behagelig at have på. Nederdelen er syet med elastikkant i taljen og er ellers løs og luftig hele vejen ned. Style nederdelen med et par sorte leggings og en lækker skjorte for et super festligt udtryk.

Midi nederdel
Some days call for a little extra
Perfekt til fest og hverdag
Blød og behagelig i kvaliteten

100% Viscose
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net