CREAM LULU KJOLE 10650246
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM LULU KJOLE 10650246

DKK 599,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4838300080
Fin og sød kjole fra Cream. Kjolen har dette super chikke prikkede look med lange ærmer og en rund halsudskæring. Kvaliteten er dejlig let at have på, det skyldes dens 100% viskosekvalitet. Kjolen er virkelig flot og kan bruges til både hverdag og festlige anledninger. Derudover kan kjolen også bruges sammen med et par jeans til de koldere perioder.

I flere farver
Regular fit
Prikket kjole
Perfekt til fest og hverdag

100% Viscose
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net