CREAM LILA T-SHIRT 10604315
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM LILA T-SHIRT 10604315

DKK 299,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4838440229
Sød, feminin og fantastisk blød half-sleeve T-shirt fra Cream. T-shirten har et regular fit, rund hals, rigtig god strækkvalitet og fine horisontale striber. De chikke half-sleeve ærmer har en fed elastik og rynke-funktion samt meget små og fine flæser på skuldrene, hvilket tilføjer et flot og elegant udtryk.  

Regular fit
I flere farver
Strækbar
Fantastisk blød og behagelig

98% Viscose,2% Elastane
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net