CREAM JULIANA LANG SKJORTE 10604448
Før musen henover billedet for at zoome
CREAM JULIANA LANG SKJORTE 10604448
CREAM JULIANA LANG SKJORTE 10604448
CREAM JULIANA LANG SKJORTE 10604448

CREAM JULIANA LANG SKJORTE 10604448

DKK 599,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4838500015
Supersmuk og elegant lang skjorte fra Cream i blød viskosekvalitet. Skjorten har en et flot print og fine broderinger på ærme, i bunden og venstre bryst.  Kombinationen af skjortens broderi og print fungerer virkelig godt sammen. Ærmerne er lange, har 3 fine knappelukninger og små fine flæser. Skjortens længde er til lige over knæet, har et regular fit og har desuden et lidt længere bagstykke, hvilket giver nogle fede stylemuligheder til både jeans, bukser og nederdele. Den er også cool at bruge med et taljebælte eller have den åben med en T-shirt under. Skjorten kan uden tvivl bruges til både hverdag og fest.

Regular fit
Lange ærmer
Lang skjortebluse
Gennemknappet

100% Viscose
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net