CREAM CARLIE NEDERDEL 10604476
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM CARLIE NEDERDEL 10604476

DKK 499,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4896760079
Flot og meget trendy nederdel fra Cream. Denne smukke nederdel har et elegant look med sin asymmetriske bund. Den er absolut behagelig at have på, og dejlig nem at style til det meste fra garderoben. Derudover har den fine nederdel en længde til under knæet og lynlås i siden. Det er uden tvivl en nederdel, der kan bruges til både hverdag og festlige anledninger.  

I flere farver
Recycled polyester
Perfekt til alle anledninger
Regular fit

65% Polyester,35% Recycled Polyester
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net