CREAM AGNES CARDIGAN 10650251
Før musen henover billedet for at zoome

CREAM AGNES CARDIGAN 10650251

DKK 599,95


   På lager
Antal
Varenummer: 4846260017
Elegant og sød cardigan fra Cream. Den fine cardigan-jakke har en feminin silhuet, ¾ ærmer, en åben front og en superflot glittereffekt. Cardiganen har en god tykkelse i sin bomuldskvalitet og et flot rustik look. Det er absolut en cardigan, der både kan bruges til hverdag og til festlige anledninger.

Feminin silhuet
Some days call for a little extra
Behagelig i kvaliteten
Perfekt til hverdag og fest

70% Cotton,16% Polyester,12% Acrylic,2% Metallic
Vis mere
Vis mindre
DESIGNERS MARKET

DESIGNERS MARKET er din webshop til modetøj. Vi har tøjet til trendy og moderne kvinder, og vi har kollektionerne fra Cream, Kaffe, Denim Hunter, Karen by Simonsen, ICHI, Gestuz, Dranella, Fransa, og SOAKED IN LUXURY, Culture. Al vores tøj er moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode.

Shop modetøj online

Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Her kan du se flere billeder fra kollektionerne, læse mere om det enkelte mærke, se lookbooks og meget mere. Husk også at besøge: Cream, Denim Hunter, Kaffe, Karen by Simonsen, ICHI,Dranella, Fransa og Gestuz, Culture.

DESIGNERS MARKET | Niels P Thomsens Vej 3 | 7500 Holstebro | +45 97410415 | shop@designersmarket.net